| HOME | WESTERMO | WAGO | ELPRO | KONTAKT |


          Westermo i Wago imaju dugogodišnje iskustvo sa industrijskim podatkovnim komunikacijama i elektrospojnoj / automatizacijskoj opremi kao i u željezničkim aplikacijama za rješenja duž željezničke pruge i na voznom parku. Njihova prava stručnost leži u razvoju proizvoda koji mogu funkcionirati u najtežim uvjetima i zadovoljiti najstrože certifikacijske zahtjeve.
          Westermo i Wago su upoznati sa kritičnim aplikacijama u mnogim industrijama i stoga su razvili proizvode i rješenja koja odgovaraju brojnim specifičnim zahtjevima željezničke industrije.

Poduzeće Microstar d.o.o. uključeno je u željezničku industriju kao distributer za RH vrhunske svjetski priznate opreme:


- rješenja u robusnim željezničkim i industrijskim komunikacijama- rješenja u elektrospojnoj tehnici i automatizaciji          O kvaliteti opreme svjedoče brojne reference i primjeri uspješne integracije navedene opreme u željezničkim i industrijskim primjenama u cijelom svijetu. Od posebnog značaja su certifikati koji odobravaju upotrebu te opreme za željezničke primjene kao i za ostale specifične aplikacije ili instalacije u zahtjevnim sredinama.Pojmovi u željezničkoj tehnologijiWestermo u željeznicama
Westermo oprema
Westermo certifikati
Westermo reference
Ethernet na vlakovima
Westermo rješenja za željezničke primjene
Wago u
željeznicama
Wago oprema
Wago certifikati
Wago reference
MICROSTAR - partner u auto- matizaciji željezničkog prometa
Sajmovi željezničke industrije