Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
veljača 2015.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Westermo Lynx EX upravljivi preklopnici
- rješenje za industrijska opasna okruženja
 
 

 
 

Lynx serija proširena je s 10 novih uređaja dizajniranih za ugradnju u industrijskim opasnim okruženjima (EX zonama).


    Početkom 2014. godine Lynx serija upravljivih preklopnika proširena je s 10 novih uređaja koji zadovoljavaju uvjete za korištenje u industrijskim opasnim okruženjima, što je potvrđeno izdavanjem certifikata od strane renomiranih neovisnih akreditacijskih ustanova, i to za Class 1 Division 2 od strane FM Aprovals te za ATEX/IECEx od strane Baseefa, čime su uređaji postali savršeni za upotrebu na kraju Ethernet mreže koji se povremeno ili stalno nalazi u eksplozivnoj atmosferi. Također, cijela serija je odobrena i za pomorske aplikacije od strane DNV-a, te je pogodna za korištenje u aplikacijama na moru.

 
 

    Optički primopredajnici su također certificirani za rad u industrijskim opasnim okruženjima, te ih je moguće koristiti s Lynx uređajima koji imaju optičke portove.
   Novost u ponudi su i optički primopredajnici s DDM (Digital Diagnostics Monitoring) funkcijom, poznatom i kao DOM (Digital Optics Monitoring), koja pruža mogućnost nadzora parametara primopredajnika, kao što su snaga optičkog ulaza/izlaza, temperatura, struja lasera, napon napajanja primopredajnika, sve u realnom vremenu. Za korištenje DDM funkcije, na starijim uređajima potrebno je ažurirati mrežni operativni sustav WeOS na verziju 4.13.4 ili višu.

 
 

IECEx certifikat, Baseefa     ATEX certifikat, Baseefa     Class 1 Div 2 certifikat, FM Approvals     DNV certifikat

 
 


 
 


    Westermo u ponudi ima i druge tipove uređaja koji zadovoljavaju ATEX certifikate te ih je moguće koristiti u industrijskim opasnim okruženjima (prvenstveno se odnosi na naftna i plinska postrojenja), a njihov pregled možete pogledati ovdje.

 
 Za više informacija posjetite Westermo web stranice ili se obratite ovlaštenom Westermo distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662 www.microstar.hr westermo@microstar.hr